BejelentésWilow-Box
Vannak kutyák, és vannak Boxerek...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Magyarországi kizárólagos forgalmazási jog és referencia kennel

A BAJNOKOK ELEDELE!!!


Buffon (Speed Hunter R. Kipling)
A Winner Plus Super Premium egy nagyon jó minőségű német kutyatáp. A 11 különböző fajtájú táp lehetővé teszi, hogy kortól és fajtától függetlenül megtaláljuk kedvencünk megfelelő minden napi táplálékát.


NEM TARTALMAZ:


- szóját
- tojásport
- tejterméket
- kémiai anyagokat(ételszínezék, tartósítószer)Nagyon jól emészthető (92-94%)

3 vagy 18 kg-os kiszerelésben kapható.BEVIZSGÁLT MINŐSÉGA Winner Plus termékek minden nyersanyaga alapos válogatás után kerül feldolgozásra. A nyersanyagok származási helyét, szállítási módját és a gyártási lánc folyamatát szigorú szabályok szerint folyamatosan ellenőrzik, átvizsgálják. Ezek a szabályok megfelelnek az emberi fogyasztásra készülő élelmiszerek szabályainak. A Winner Plus kutyatáp ilyen módon megfelel a DIN ISO 9001/GMP szabályainak. A legmagasabb technikai szintű gyártási folyamat hosszútávra garantálja a legmagasabb minőséget, a kiegyensúlyozott táplálást minden fajtájú és korú kutyának. A különböző fajtájú tápok optimális táplálást nyújtanak a kölyök, felnőtt, idősebb kutyák és az aktív munkakutyák számára is.370g jutalomfalatok, kis, praktikus, visszazárható vödörben.

- mert megérdemli......Smile
PUPPYKomplett táplálék kölyöknek és tenyész szukának.
A WINNER PLUS Puppy kitűnő komplett táp kölyöknek, 3, maximum 5 hónapos korig, fajtától függően. Szoptatós szukáknak is kiváló. A termek tartalmaz minden értékes tápanyagot és nyomelemet. A vitaminok egymást kiegészítő mennyiségben találhatóak meg benne.
A növekedési fázisban nagyon fontos az abszolút megfelelő minőségű táplálék a kölyök optimális fejlődéséhez. A speciális kombinációjú vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően optimális táplálékhoz jut a kölyök. A kalcium és foszfor megfelelő mennyiségben található meg benne, ami fontos a csontok és inak fejlődéséhez.


Összetevők: 

szárított baromfihús (min. 30%), rizs, baromfizsír, kukoricaliszt, teljes kiőrlésű kukorica, réparost, lazac, szentjánoskenyér, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin ( természetes cikória por )


JUNIORKomplett táplálékfejlődésben levő kis kutyáknak. A WINNER PLUS Junior nagyon tápláló ( a táplálkozási követelményeknek megfelelő ) komplett táp, kis kutyának. Ez a termek a speciális receptnek köszönhetően. 3 illetve 5 hónapostol kortól adható a növekedési fázis végéig, ezzel elősegítve tökéletes fejlődését. Az E-vitamin, kalcium és foszfor elősegíti a sejtek és a csontok tökéletes fejlődését. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda. Ezekkel az összetevőkkel a kis kutya mindent megkap az egészséges és jó fejlődéshez.


Összetevők:

szárított baromfihús (min. 30%), rizs, teljes kiőrlésű kukorica, kukorica, baromfizsír, réparost, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin ( termeszétes cikória por ), glukozamin ( Újfundlandról származó zöld ajak kagyló por )


ADULT MINI

Komplett táplálék kistestű, felnőtt kutyának. A WINNER PLUS Adult Mini magas energia és fehérje tartó. Annak köszönhetően nagy vitalitást, egészeges bőrt és kitűnő egészégi állapotot érhetünk el. Az apró szemű száraz tápot a kisméretű kutya számára fejlesztettek ki. Az E-vitamin, kalcium és foszfor elősegíti a sejtek és a csontok tökéletes fejlődését. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda.

Összetevők:
szárított baromfihús (min. 30%), rizs, teljes kiőrlésű kukorica, kukorica, baromfizsír, réparost, sörélesztő, ásványi anyagíok, vitaminok, Inulin ( termeszétes cikória por )ADULTA WINNER PLUS Adult komplett táplálék felnőtt, aktív kutyának, mely megfelelő energiát biztosít. Ez a termék a fejlődési fázis befejeződését követően, 12-14 hónapos kórtól ajánlott. Az E-vitamin, kalcium és foszfor elősegíti a sejtek és a csontok tökéletes fejlődését. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda.


Összetevők: 

szárított baromfihús (min. 28%), rizs, kukorica finomra darálva, kukoricaliszt, baromfizsír, réparost, szentjánoskenyér, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin (természetes cikória por)


ADULT LARGE BREEDA WINNER PLUS Adult large breed komplett táplálék felnőtt, nagytestű kutyának. A termék javasolt a fejlődési szakaszt követően, 12-18 hónapos kórtól. A krokettok baromfizsírral bevontak. A hozza adott lazac, Omega 3 és Omega 6 zsírsavak egészeges bőrt és fényes bundát eredmenyzek. A benne levő kagyló por erősíti az inakat és megakadályozza azok megbetegedését. Az E-vitamin óvja a sejteket.

Összetevők: 

szárított baromfihús, (min. 30%), rizs (min. 20%), kukoricaliszt, kukorica, baromfizsír, lazac, réparost,, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin ( természetes cikórika por), glukozamin ( Újfundlandról származó zöld ajak kagyló por )PERFORMANCEA WINNER PLUS Performance egy komplett táplálék felnőtt, aktív munkakutyának és tenyész szukának. Ez a táp tökéletes az aktív munkakutyának és hasas szukáknak. A termék javasolt a fejlődési szakaszt követően, 12-18 hónapos kórtól. A krokettok baromfizsírral bevontak. A hozza adott lazac, Omega 3 és Omega 6 zsírsavak egészeges bőrt és fényes bundát eredmenyzek. A benne levő kagyló por erősíti az inakat és megakadályozza azok megbetegedését. Az E-vitamin óvja a sejteket.

Összetevők: 

szárított baromfihús (min. 35%), teljes kiőrlésű kukoricaliszt, baromfi szír, rizs, kukoricaliszt, töpörtyűliszt, réparost, lazac, ásványi anyagok, vitaminok, sörélesztő, Inulin ( természetes cikória por ), Glukozamin ( Úfundlandról származó zöld ajak kagyló por )


LAMB & RICE 100%Komplett táplálék nagyon érzékeny kutyának Ez a táp csak egy fajta protein tartalmaz, kizárólag bárányhúst. Ez a tápot gyomor – és bél betegségekkel szenvedő illetve étvágytalan kutyák fejlesztetek ki. Javasolt továbbá élelmiszer allergiás kutyáknak. Összetevői alaposan válogatva vannak. Magas rizs ( 30% ) és bárányhús ( min 25% ) tartalma könnyű emészthetőséget biztosít. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda.

Összetevők: 

rizs (min. 30%), szárított bárányhús (min. 25%), kukorica, árpa, réparost, baromfizsír, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin (természetes cikória por)FISH & LAMBKomplett táplálék allergiás kutyáknak Komplett táp érzékeny és baromfi allergiás kutyáknak. Túlsúljós kutyák diétáztatására is alkalmas. Zsír és fehérjeszegény táplálék. Rizstartalma elősegíti a könnyű emészthetőséget. . Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda. Az Inulin, cikória por formában támogatja a zsír emészthetőségét.

Összetevők: 

hal (szárított lazac min. 19%), teljes kiőrlésű kukoricaliszt, rizs, réparost, bárány (min. 4%) ásványi anyagok, vitaminok, sörélesztő, Inulin (természetes cikória por)


SENIOR LIGHTA WINNER PLUS Senior light komplett táplálék öreg és keveset mozgó, elhízott kutyának. csökkentett zsír és fehérje tartalma elősegíti a fogyást, az erők létet viszont szinten tartja. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsávnak köszönhetően egészséges a bőr és fényes a bunda. A kagyló por segíti az inak, ízületek problémainak kezelését.

Összetevők:

szárított baromfihús (min. 21%), rizs (mind. 20%), kukoricaliszt, kukorica, réparost, baromfizsír, sörélesztő, ásványi anyagok, vitaminok, Inulin ( természetes cikória por ), glukozamin ( Újfundlandról származó zöld ajak kagyló )

MAINTENANCEA WINNER PLUS Maintenance komplett táplálék felnőtt kutyának. Érzékeny, de igényes kutyának javasolt. Könnyen emészthető. Fő alkotó eleme a kacsahús és rizs.


Összetevők:

Baromfihúsliszt 29% (ebből kacsa min. 15 %), kukoricaliszt, rizs (min. 15%), teljes kiőrlésű kukorica, baromfizsír, répa rost, ásványi anyagok, sörélesztő, Inulin (természetes cikória por)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!